Vi överlåter vårt städ med varm hand

Hej mina fina följare!

Ursäkta att jag inte skrivit på några dagar men det har verkligen varit fullt upp. Jag önskar att jag hade haft mer tid över till att skriva, men det får bli lite mer sällan nu när vi har tre små barn i huset.

Dock tog vi beslutet jag och min man att anlita en firma som kan hjälpa till med vårt städ. Vi hjälps verkligen åt med alla hushållssysslor men just städningen skulle underlätta för oss att överlåta till någon annan. Vi har haft det nu i några veckor och de kommer två gånger i veckan, för med tre små barn så räcker det inte men en gång … Ni som vet ni vet!

Ni som nyligen hittat hit till min blogg, för er kan det vara roligt att veta att jag heter Malin och bor med mina tre barn och min man i ett radhus i Uppsala. Jag är just nu mammaledig men jobbar annars med marknadsföring på en mediabyrå. Min man jobbar som grundskolelärare och vi har varit gifta i fem år i sommar. Här på bloggen brukar jag dela med mig av allt från tips som småbarnsmammor kan ha nytta av, lite härlig pepp åt alla som jobbar för att förverkliga sina drömmar.

Jag har alltid varit en riktig ”prestastionsprinsessa” som man kallar det, men jag har insett att man måste inte klara allt själv och man måste inte alltid leverera ett perfekt resultat, för vad är egentligen perfekt? Vi måste börja vara lite snällare mot oss själva. Inte för att vi inte ska vilja göra vårt bästa, men för att känna att har jag och det jag gör duger. Jag måste inte alltid pressa mig till max i allt jag gör.

Därför var det såklart först jobbigt att anlita någon annan att ta hand om vårt städ här hemma, men det är verkligen något av et bästa jag gjort. Nu får ju både min man och jag mer tid med barnen.

Kram och pepp till er grymma kvinnor där ute!