NN Design & Inredning

God morgon. Ni som följer mig på bloggen vet att jag har flyttat in i en ny lägenhet. Jag håller som bäst på att inreda lägenheten och jag tänkte mig nu skriva ett inlägg för att tipsa er om ett företag som finns till för er som är intresserade av att köpa inredning och lampor i närheten av Falkenberg. Jag har köpt det mesta jag har behövt i en butik som heter NN Design & Inredning och det finns möjlighet att handla både i den fysiksa butiken och i deras webbutik.  

När det gäller belysning och lampor så är det så viktigt tycker jag både för trivseln och det rent praktiska att ha rätt belysning. Därför har jag satsat på att ha en bra blandning av både bords- tak- och golvlampor och jag har hittat det jag har varit ute efter i den här butiken då de har ett stort sortiment av lampor. Jag skulle säga att det här är den perfekta butiken för alla som är intresserade av att köpa lampor i Falkenberg eller i webbutiken. Det som har varit särskilt roligt när jag har besökt butiken är att jag har fått både tips och idéer på hur jag kan inreda min nya lägenhet, och sedan är sortimentet stort så det kommer att finnas någonting för alla som är på jakt efter möbler eller lampor i Falkenberg med omnejd. Jag hoppas att även ni kommer att hitta någonting ni tycker om när ni vänder er till NN Design & Inredning. Ni får väldigt gärna berätta för mig vad ni tyckte om denna butik efter att ni handlat av dem, ni kan skriva om er upplevelse i kommentarsfältet.