Holistisk massage i Gävle

Hej kära följare

Igår kom min sambo hem med blommor och presentkort på en massage hos Holistic Touch Gävle. Han vet precis vad jag behöver och är verkligen världens finaste.

Det här med att vara mammaledig är ju ett äventyr i sig. Jag älskar det, samtidigt som det är en riktig utmaning. Från att ha haft det sociala på jobbet och många fasta rutiner till att allt sådant förändras. För mig har det varit en tuff omställning som jag inte tänkte på så mycket innan. Då var man mest orolig för att man skulle få koll på allt inför bebisens ankomst. Min kropp har tagit ganska hårt på graviditeten och födseln och det gör att jag fortfarande försöker ge kroppen återhämtning samtidigt som lilla bebis behöver all min uppmärksamhet.

Jag tror att en massage med healing kan göra mig gott och kanske ge mig både avkoppling och lite andlig vägledning. Även om att bli mamma är något jag drömt om och längtat länge efter så är verkligheten fortfarande inte bara instagramvänlig och rosa fluffiga moln. Det betyder inte att jag är mindre tacksam för vårt mirakel.

Kroppen får utstå mycket och kombinationen av mycket bära och lite sömn till exempel gör att massage ska bli väldigt skönt och välbehövligt. Eftersom resan till att våran lilla tjej faktiskt kom till oss var tuff och prövande så tror jag också att healing är något min själ kommer tacka mig för.

Min kära fästman har tagit ledigt den dagen så att jag ska kunna åka in till Gävle och ha en dag för mig själv och om jag vill ta en liten stund på stan efter behandlingen. Jag tror jag får köpa med mig hans favoritchoklad hem, för det är han värd.

Jag önskar er alla en riktigt fin dag och ta hand om er!