Min redovisningsbyrå i Kumla

Hej och god morgon!

Jag har länge funderat på att göra verklighet av min företagsidé och nu är jag ännu närmre för nu har jag till och med hittat en redovisningsbyrå i Kumla som ska hjälpa mig. Företagets bas kommer att vara i Örebro så det känns ju bra att ha en som ligger nära till hands.

Först började jag med att läsa en starta eget-kurs på distans och fick lära mig bra grunder i både behov och efterfrågan, målgruppsanalys och företagsekonomi. Där fick jag även möjlighet att skriva ner hela mig plan med vad företagets idé syftar på och vad min plan är för marknadsföring och liknande. Det var väldigt nyttigt och bra att sätta ord på alla idéer som än så länge funnits i mitt huvud.

Jag har kommit fram till ett företagsnamn, men det håller jag hemligt till att allt är klart att bli officiellt. Jag har kollat att det finns ledigt som domännamn och jag är nästan klar med hemsidan. Det kommer även ett instagramkonto som kommer vara kopplat till företaget och en facebooksida.

Jag har gjort jobbet att skicka ut offerter angående att hitta en firma nära Örebro som kan hjälpa mig med allt som har med bokföring och liknande att göra för det vill jag gärna slippa lägga så mycket fokus på och nu har jag alltså hittat en redovisningsbyrå som jag kommer samarbeta med. Det känns skönt att ha alla sådana praktiska saker klara.

Nästa sak blir att ta hjälp av en mediabyrå för att ta fram en logga och sedan är det inte mycket kvar innan jag faktiskt kan öppna upp verksamheten på riktigt. Så än så länge får ni vara nyfikna lite till, men jag vill tacka för att ni följer och stöttar, det betyder massor!

Skickar lite extra pepp till alla grymma kvinnliga entreprenörer där ute som kämpar för att förverkliga sina drömmar – kör hårt!