Fantastisk hy tack vare Dr Gross produkter

Hejsan svejsan bloggen!

Jag sitter i detta nu på bussen och hem och tänkte ge alla hudvårdsälskare där ute mitt bästa tips på de perfekta hudvårdsprodukterna. Efter min senaste ansiktsbehandling hos Annas Spa i Nyköping så fick jag reda på att hon använde sig av Dr Gross produkter, jag har aldrig haft så bra hy som jag får efter ett besök hos Annas Spa så det var därför jag blev nyfiken på produkterna. Dr Gross produkter är unika inom hudvården och har framställts av en känd hudläkare i USA, vad som gör dessa produkter unika är att det innehåller massa alpha- och betahydroxisyror som gör betydlig skillnad för din hy.

Bara för att jag har klickat hem lite produkter så betyder det givetvis inte att jag kommer sluta besöka Annas Spa, jag kommer fortsätta gå dit som vanligt för att få mina ansiktsbehandlingar med tanke på att det är så himla skönt att bli omhändertagen och hon är fruktansvärt bra på det hon gör. Kombinationen av att kunna använda Dr Gross produkter flera gånger i veckan och samtidigt gå på ansiktsbehandlingar har gett mig en hy som jag bara för några månader sedan kunde drömma om, jag behöver inte längre ha smink för att täcka finnar, porer och plitor för det finns inte kvar några längre.

Detta inlägget blev lite av ett dubbeltips speciellt om du befinner dig i närheten av Nyköping, då vill jag verkligen rekommendera en ansiktsbehandling hos Annas Spa med Dr Gross produkter. Du kommer inte att ångra dig och vem vet kanske du stöter på mig när du är där. Det var dagens skönhetstips mina vänner, ta hand om er hy och er hälsa så hörs vi snart igen här på bloggen!