En helg fylld med aktiviteter

Tjenare Tjenare bloggen!

Jag sitter här enormt stressad men bara måste få berätta er helgen då jag och mina vänner åkte upp mot Luleå för att göra lite aktiviteter. Vi var ett gäng på fem stycken där vi enskilt hade bokat in aktiviteter för gruppen, en underbar idé som blev en riktig succé. Först började det lite lugnt och skönt med min aktivitet som var spa, en perfekt start på helgen tänkte jag. Efter lite bubbelbad och massage var det dags för nästa upplevelse, nämligen ost och chark provning. Snacka om att börja dagen med lyx, vi fick prova på några av de mest exklusiva ostarna på den internationella marknaden.

Men det var en upplevelse av alla aktiviteter som verkligen stod ut från mängden och det var besöket hos Let’s Escape, en sorts av ”Escape room” en bit utanför Luleå. Escape Rooms är ett ställe där man som grupp oftast får ett uppdrag att slutföra, i varje rum finns lösningar på hur man kommer vidare till nästa rum för att till slut lösa mysteriet. Av alla aktiviteter så trodde jag inte att någon av dem innefattade att vi skulle agera detektiver, men ack så fel jag hade. Vi skickades in i ett rum som liknade en verkstad och där bodde en rik uppfinnare som nu var försvunnen, vårat uppdrag var att hitta pengarna och uppfinnaren. Lätt som en plätt tänkte vi och började leta, men det visade sig ganska fort att vi inte är några mästerdetektiver. Det krävdes mycket tanke och samarbete för att till slut kunna lösa uppgifterna, men vi gjorde det!

Dagen efter hade vi bara två aktiviteter kvar att göra, först åkte vi ut för att åka skridskor på isbanan och sedan var det bowlingen. Det var längesedan jag hade en sådan rolig helg med trevliga aktiviteter och gott sällskap. Nu måste jag kila igen, jag lovar att publicera lite bilder från helgen under kvällen!