Löneförhöjning och retroaktiv lön!

Har ännu en gång lyckas få lite högre lön och börjar så smått komma upp lite ifrån min ingångslön som specialistofficer. Som jag tidigare har konstaterat så är man inte i närheten av många andra bloggare i deras lönestrukturer med tanke på att man är en statsanställd löneslav. Dessutom har jag inte jobbat alltför länge så egentligen kan jag inte klaga alls på den % höjning som man fått under sin korta tid i försvaret.

Med hänsyn till min rörliga del av lönen så blev förra årets årslön en bra bit över 300000 mot den annars blyga årslönen på 250000.
I år om jag har tur når jag eventuellt 400000 kr inkluderat rörliga tillägg.
Målet var tidigare att ligga över 300 000, nu vill jag över 400 000 kr. Vilket senare förmodligen kommer bli att jag vill över en halv miljon.
Frågan är om man nånsin kommer bli nöjd och säga att ”jag är nöjd över min lön och klarar mig bra på pengarna som rullar in”

Snart är det åter dags för lönen att trilla in, tiden går fort och det mesta från förra lönen finns kvar på kontot och ska investeras alternativt användas. Med hög lön under sommaren samt lite extra p.g.a. sommarjobbet så kan kanske sparkontot fyllas på rejällt. Vi inleder sommaren med lite under 30 k efterskatt p.g.a. lite retroaktiv lön.

För stunden är iallafall jag nöjd med min lön.

Är du nöjd med din lön?

Mvh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ett svar på “Löneförhöjning och retroaktiv lön!“

  1. Tackade idag ja till ett nytt jobb, sänker årslönen med ca 80000kr.
    Som jag känner nu så är lönen mindre viktig ifall man får ett mer intressant arbete. Men den dagen då lönekuvertet är magrare så kanske man ångrar sig!

Kommentera